fredag, januar 23, 2009

Hello! Project Taiwan

Den japanske idolindustri kan altid overraske. Produceren Tsunku og hans Hello! Project idolfabrik, som bl.a. har stået bag Morning Musume (en idolgruppe med purunge piger, som har kørt siden 1998). I 2007 begyndte de at søge efter piger i Taiwan til en ny gruppe. Da pigerne var blevet udvalgt, blev de straks fløjet til Japan, hvor benhård idoltræning ventede dem. Nu har de så udgivet deres debut-minialbum i denne måned, hvor de bl.a. laver et covernummer af en gammel Morning Musume-traver. Det bedste er næsten den taiwanesiske gruppes navn, Icecreamusume (musume betyder pige eller datter, så det er noget a la ispigerne vi er ude i) . Hver pige repræsenterer en bestemt smag, så den ene er pebermynte, den anden jordbær, osv. Oh yes, det er et genialt koncept. Her er en video til et af deres numre:

Som man kan se er ekstremt nuttede (og som man kan høre er musikken tvivlsom). Deres numre udgives både på japansk og mandarin, så man rammer ind på flere markeder.Pigerne skriver selvfølgelig blog på både japansk og mandarin, og lur mig om ikke der er fans der oversætter deres blog til engelsk, så alle kan få fornøjelse af den visdom pigerne deler ud af.

Her er de på gaden og optræder med kinesisk sang og dans.

3 kommentarer:

 1. Lasse Birk Olesen3:09 AM

  Syret.

  Den yngste er 12 og den ældste er 21, og alligevel er de alle lige høje. Er de blevet opdrættet på hormoner?

  Hvorfor skal japansk tv i øvrigt altid klistre skærmen helt til med skilte, smilies og tekst?

  SvarSlet
 2. Det gør man meget i asien, altså det med at bruge tekst på skærmen. I Japan bruges det nok mest til at fremhæve enkelte ting, og så bruger man også det der med at have en person der ser det samme som seeren klippet ind oppe i hjørnet, så man ser deres reaktioner på det man ser samtidigt.

  SvarSlet
 3. Skovgaard5:20 PM

  Jøsses noget crap.

  SvarSlet