søndag, december 28, 2008

Video: Sea Shepherd torpederer Kaiko Maru

Sea Shepherds skib, Stewe Irwin, forsøger at torpedere Kaiko Maru anden juledag, efter at have overdænget hvalfangerskibet med flasker indeholdende smørsyre, samt ukendte kemikalier. Her er en beskrivelse af begivenheden fra IRC's website:

"The Dutch vessel “Steve Irwin” last night (26 December) committed an attack against the Japanese sighting vessel Kaiko Maru, currently engaged in whale research in the Antarctic.
Protesters from the Steve Irwin threw bottles of acid and bottles containing a bluish-green liquid at and onto the Japanese vessel. The Steve Irwin rammed the Kaiko Maru from the starboard rear side and spent a number of hours in dangerous close-quarter harassment of the Japanese vessel, repeatedly overtaking and circling the Kaiko Maru.
The incident occurred when the Kaiko Maru was undertaking a detour in the ice pack area after completing the day’s research activities. The weather had deteriorated and fog had reduced visibility conditions to about 500m.
The Steve Irwin approached the Kaiko Maru from the starboard rear side and within two minutes the protesters aboard started throwing bottles, approximately 15 bottles of butyric acid.
After the ramming, the Dutch vessel pursued, repeatedly overtook and menacingly turned around the Kaiko Maru for approximately three hours, and thereafter changed course to the east where it disappeared from the Kaiko Maru radar.
The Kaiko Maru topside starboard rear bulwark was damaged by the Dutch vessel’s ramming, although no hindrance to its present operation and research activities has occurred."
Det er selvfølgelig dybt uforsvarligt at torpedere et skib i et ishav, og det viser tydeligt Sea Shepherds ekstreme foragt for menneskeliv. Der er ikke tale om fredelige miljøaktivister. På videoen kan man se hvorledes de forsøger at torpedere hvalfangerskibet:

6 kommentarer:

 1. Anonym10:36 AM

  Hvad hyler du dog over din uvidende tosse ????
  Du mener måske at din gud har givet et menneske den sublime ret til at leve og hvalerne den samme ret til at dø ?? Og at mennesket er universtets legitime dommer OG bøddel ???
  Den lille lorteplanet kunne til enhver tid klare sig fint uden mennesker, men kunne den klare sig uden dyre- og plantelivet. Hvem har "RET" til at leve ??
  Vågn dog op, mand

  SvarSlet
 2. Hej,
  jeg hyler ikke. Du er meget grov, hvilket jo er nemt nok at være når man er anonym på internettet. Jeg siger bare det er uansvarligt at gøre som Sea Shepherd gør. Det betyder ikke at jeg støtter den japanske hvalindustri, da det er lidt mere kompliceret end som så. Det har du nok svært ved at se, når nu du synes at mennesker er noget rak. God bedring.

  SvarSlet
 3. Anonym10:17 PM

  Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Anonym9:59 PM

  Hvor er det skønt at se hvordan den japanske hvalflåde totalt bitchslapper seashepherd og dens hippie besætning ,, Paul Watson er en gammel magtsyg idiot i overgangsalder der forsøger at føre sig frem over for en flok latterlige drenge og ikke mindst små totalt dumme kællinger som ikke fatter en skid.

  SvarSlet
 5. Anonym12:48 PM

  Det er sgu flot at gamble med andre folks liv og sikkerhed for at rede nogle hvaler, det er fint nok at der demonstreres imod hvalfangst -ikke at jeg har noget imod at der fangets en kontroleret kvote hvaler hvert år- hvis folk er utilfredse med at der fanges hvaler, men så må de sgu demonstrere på fornuftig vis! det er da for fanden ikke ansvarligt at te sig som en anden pirat, med kasteskyts og direkte livsfarlige handlinger som at vædre at andet skip ude på havet. Kan den gamle tosse ikke finde ud af at opføre sig forsvarligt ude på suppen.... så jag en torpedo op i røven på ham og lad både ham og hans besætning gå ned til makrellerne! det er dem frit for at ytre sig imod hvalfangst, men så må de sgu gøre det med andre midler!

  SvarSlet
 6. Anonym12:55 PM

  Hmmm... vil det sige, at hvis en person ikke bryder sig om at folk går på jagt hjemme i Danmark, så er det helt iorden at kyle flasker med smørsyre og hvad ved jeg i nakken på en jæger der går på sin jagt med sin hund og sit jagtgevær?
  Eller kommer der pludslige en sort lastbil med et piratflag på taget og presser en dyretransport i grøften fordi at det er synd for dyrene at vi spiser dem? vågn da op, skide hippier!

  SvarSlet