torsdag, november 29, 2007

Hvalfangst = nazi
Hvalfangstdebatten når nye lavder. En chilensk politiker ved navn Guido Girardi sammenligner japanske hvalfangere med nazister og udtaler:

"The Japanese should not be the Nazis of the present time; only the Nazis assassinated thousands of people for research...
It is not true that scientific research requires killing; that would be like saying that to do scientific research on humans one has to kill them first."

Populistisk politik når det er bedst. At sidestille dyr med mennesker er selvfølgelig en anelse problematisk i denne sammenhæng, da man så undrer sig over hvordan han har det når folk spiser oksekød eller laver kræftforsøg på mus.

5 kommentarer:

 1. Anonym8:18 AM

  Ja Fuck hvaler! De kunne jo bare tage sig sammen.

  Det handler mere om forbrug vs. misbrug.

  Men ja, man forkludrer debatten ved straks at sammenligne sine modstandere med Hitl0r. Især når det kommer til hvalfangst (lol non sequiteur).

  -Ian (ja ham der du kender)

  SvarSlet
 2. Man kan sagtens kritisere Japans hvalfangst. Især for at være subsidieret og så at de bruger "videnskab" som dække for noget der i realiteten er kommerciel hvalfangst (som jeg ikke nødvendigvis synes der er noget i vejen for, hvis det gøres ansvarligt).

  Men argumentet er jo helt ude i skoven. Hitler var jo i øvrigt en stor ven af dyr og natur, og vort hjemlige naziparti er meget optaget af økologi. Så det hænger heller ikke sammen på den måde.

  SvarSlet
 3. Sergej8:46 PM

  Har desværre kun smagt middelmådigt hvalkød indtil videre. :-(

  SvarSlet
 4. Sergej:
  元祖 くじら屋 der ligger lige ved siden af Shibuya 109 skulle være en af de bedste hvalrestauranter i Tokyo. De har billige frokosttilbud (selvfølgelig), så det skulle være muligt at prøve hvad de har at byde på til en rimelig pris.

  Adresse:

  〒150-0043 東京都渋谷区道玄坂2-29-22
  2-29-22 Dogenzaka, Shibuya-ku, Tokyo 150-0043

  SvarSlet
 5. Sergej9:08 PM

  OK, kigger forbi ved en given lejlighed.

  SvarSlet