søndag, september 02, 2007

Ny landbrugsminister i skandaleMan tror det er løgn, men knapt har ministerrokaden fundet sted før der er en ny skandale og det endda på landbrugsministerposten (igen, igen, igen). Takehiko Endo har været formand for landmændenes sammenslutning i Yonezawa, Yamagata ken, siden 1982. Det viser sig nu at organisationen har opgivet for høje medlemstal og dermed har modtaget mere i støtte end den var berettiget til. Endo skal nu gøre rede for dette forhold, men siger at han ikke vil gå af. Han har angiveligt kendt til forholdet i 3 år, men organisationen har ikke leveret pengene tilbage fordi de venter på at rigsrevisionen skal fortælle dem hvad de skal gøre.

Parlamentssekretæren for handel, økonomi og industri har i øvrigt indrømmet at have fusket for 89000 yen (lige under 5000 kr.) og flere LDP organisationer ser ud til at have rod i sagerne.

I den mere saftige afdeling skriver ugebladene om et kvindeligt DPJ medlem, Yumiko Himei, der har haft en udenomsægteskabelig affære med en mand over længere tid. Manden er åbenbart blevet rigtig sur på hende for han udleveret private fotos af Himei og fortalt levende om hvordan hun nød at få smæk i sengen. Himei er en forholdsvis ny politiker der har været genstand for meget omtale i forbindelse med det nyligt overståede valg hvor hun vandt over en veteran. Og billederne? De ser sådan ud:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar