torsdag, januar 11, 2007

Zombie Self Defense Force
Her til aften så jeg den ganske underholdende "Zombie Self Defense Force", der må siges at være lowbudget, cheesy, zombiesplatter for alle pengene. Plottet går nogenlunde sådan hér:

Filmen starter med en tale om Japans tidligere storhed, Yasukuni og om at Japan bør få sig en rigtig hær igen. Derefter ser vi et rumskib komme mod jorden og nødlande i en skov. Rumskibet har åbenbart den effekt at det får de døde til at rejse sig igen, og straks er helvede løs i skoven, hvor vi følger forskellige mennesker der bliver angrebet af zombier, og selvfølgelig også selv bliver til zombier. Nogle af dem vi følger er nogle soldater, hvoraf en af dem er en kvinde ved navn Yuri Aso. Vi følger soldaterne og nogle overlevende kæmpe sig igennem skoven, for at ende i et hus, hvor de bl.a. kommer op at slås med en gnækkende zombiebaby der netop er brudt ud af sin afdøde mors mave. De forsøger at skaffe en bil, men alle dør under forsøget, undtagen Yuri. Til gengæld viser det sig at hun ikke er et menneske, men en kamprobot der er ude på sin første prøvemission. Den japanske stat har udviklet hende for at lave en hær af kamprobotter der skal invadere USA og give Japan oprejsning for anden verdenskrig. Hun dræber zombierne i huset, og ender i et stort slag med en ond ånd, nationalistisk ånd af en afdød soldat, der i øvrigt eksploderer når hun besejrer ham. Under kampen møder hun også de nuttede rumvæsner fra rumskibet, som hun raskvæk dræber.

Hun er nu den eneste overlevende, og humper afsted, kun for at møde en hel skoleklasse der er blevet til zombier. Men i samme øjeblik flyver rumskibet ned i Mt. Fuji, og forårsager et vulkanudbrud, og så slutter filmen.

Jeg må indrømme at den var rimelig sjov, selv om at hverken skuespil eller effekter egentlig var særligt gode, men det kan jo også have sin charme. Jeg var i hvert fald udmærket underholdt. Den mindede til tider om Versus, men jeg kunne dog trods alt følge historien i denne hér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar