søndag, november 19, 2006

Ny J-rap!

En lille søndagsgave, i form af en .zip-fil med et par udvalgte J-rap perler.
Første track er fra "E" Qual's nye album, der hedder "7 Days". Jeg er virkelig blevet positivt overrasket over dette album. Det nummer jeg har valgt er titelnummeret, der er lidt mere laidback end resten af skiven.Dernæst følger 3 tracks fra en af Chiba's bedste rappere, Mr. Omeri. To af numrene er fra hans 2003 album, "For Myself", mens det tredje er fra 2002. Rå undergrundsrap, lige ud af 千葉県.


Track nummer 5 er med Sesame og hedder "Pranter". Sesame er også fra Chiba og nummeret er taget fra den første Chiba Allstars.Nummer 6 er taget fra DJ 4-Sides "Thugz 4 Life" album (hvordan finder de på de fantastisk originale titler?) og er med Ganxta Cue aka. Tony tha Bull på vokal. Det er et ekstremt voldeligt gangstarap nummer, og det hedder "Stab & Knuckles". Albummet er værd at opsøge hvis man kan lide den slags numre der handler om at være med i en bande, slå stikkere ihjel, osv. Charmerende. (billedet er fra Ganxta Cues eget album..det er ikke derfra dette nummer kommer, men han ser så dum ud, at jeg var nødt til at lægge det op)Syvende track er med SCARS, og er fra det album der opfindsomt nok hedder "The Album" (ja, hiphoppere er ikke for intelligente..det hører sig jo til). Nummeret hedder "Homie Homie ft. Swanky Swipe". SCARS er et allstar projekt, hvor den mest kendte nok er ham der hedder I-Dea. På dette track er det imidlertidig ikke ham der rapper, men derimod bay4K, Eishin, Seeda og BES. Albummet er udmærket, og kan anbefales. Producerstjernene Bach Logic har produceret en del på det, så det er værd at tjekke ud.


Sidste track er et westcoast-agtigt nummer med D.O. fra hans "Just Hustlin' Now" CD. Ikke så meget at sige om dette track, andet end at jeg godt kan lide det sløve flow der er i rappen.

Hent .zip-filen hér.

Tracklist:

"E" Qual - 7 Days
Mr. Omeri - 悪だくみ
Mr. Omeri - 苛々
Mr. Omeri - まねかざる客 feat. Sesame, Giemsa, K,G,E (Remix)
Sesame - Pranter
DJ 4-Side - Stab & Knuckles ft. Ganxta Cue
SCARS - Homie Homie Remix ft. Swanky Swipe
D.O. - Mic Life ft. B.D & Pit Gob

Enjoy!

1 kommentar:

  1. Lærke8:46 PM

    Du er så hæphåp, det gør helt ondt på en lille industrial-kobito som jeg (emo)

    SvarSlet