torsdag, januar 12, 2006

Nye udgivelser

Sidste år var et godt år for Hansen & DJ Daniel. Men 2006 ser endnu bedre ud. Der er allerede en del udgivelser på bedding.

Tic Tac Toe, der vel er det label der kan siges at være vores "hjem" udgiver en 4-tracks EP. 3 af vore egne numre og så et remix. Det ligger ikke helt fast hvem der skal remixe, men hvis det går som jeg håber, så bliver det intet mindre end bomben. Det skal da også lige nævnes at Jakob Kosteljanetz er med på vokal på et af numrene.
Denne burde komme til april.

My Best Friend, søsterlabel til Trapez, står også for en skive, der burde være ude til maj. Den ene side bliver dyb og lidt trancet, mens den anden har lidt electro-flavour. Denne skulle faktisk have været ude på Trapez Ltd. her til januar, men RRR der har selskabet skiftede pludselig mening, så nu er det My Best Friend der kommer til at stå for den.

Glückskind er et nyt label fra Nürnberg. De søde drenge bag selskabet har allerede et mere traditionelt techno-label, men deres nye sublabel skal koncentrere sig om mere minimale toner. Denne hér bliver en 3-tracker, med et par forholdsvis minimal tracks og et supersovset trance-nummer (altså trance på den herre-undergrundsagtige og fede måde, forstås). Ude maj/juni.

Italic har nappet nummeret "Gwailo", som nok kommer ud lige pludselig. Der ledes stadigvæk efter en remixer til tracket og udgivelsesdato er lidt uvis endnu.

Ud over disse er der også noget opsamlingsværk:

"Under a Flawless Blue Sky", der er et lidt selvhøjtideligt og cheesy track med trance-inspiration vil være at finde på "Nought & Crosses" opsamlingen fra Tic Tac Toe, der også tæller Theodor Zox, Brightlight, Trentemøller, m.fl. Er vist nok ude engang i februar.

"Pennsylvania Medium" vil være at finde på DRs "Radio Recordings vol. 3" der er ude sidst i januar. Husk at der er releaseparty på Culture Box d. 27.hvor jeg bl.a. spiller.

3 kommentarer:

 1. Lyder fedt. Hvornår bliver der en chance for at se jer live i CPH? Gerne med Jacob på sang?

  SvarSlet
 2. Anonym8:07 PM

  Det ser fedt ud med de skiver.
  Hovrnår spiller I til en god goafest i amarbrian?

  SvarSlet
 3. Der er ikke nogen livejobs planlagt lige nu, Lars. Det er jo sjældent at vi optræder sådan. Du må nøjes med mig som DJ i den nærmeste fremtid, selv om det selvfølgelig ikke er det samme som at glo på smukke rockstjerne-Jacob.

  SvarSlet